Svojega malčka imaš najraje na svetu. Tattoo mora nekaj pomeniti. To da si postala mamica, je najlepša stvar, ki se ti je zgodila in veš da je ne boš nikoli obžalovala. Torej gre nekako z roko v roki, kajne?

Razmišljaš torej o tattooju. Ime? Rojstni datum? Ali morda kar preslikava risbice, ki jo je narisal tvoj nadebudnež?

Da se boš lažje odločila, je tukaj galerija z več kot 50 idejami! Jaz se še nisem odločila? Pa ti? Sporoči mi!

vir: Pinterest

5 Stvari, o katerih je pametno razmisliti pred tetoviranjem

1 Kakšen je tvoj prag bolečine

Za prvič je morda bolje, da se odločiš za nekaj manjšega in na manj bolečem mestu. Saj veš, da ne boš trikrat padla v nezavest od bolečine ali sredi postopka pobegnila s stola. Izogibaj se vsem področjem, kjer so kosti (rebra, hrbtenica ...).

2 Čas tetoviranja

Pred poletjem se zagotovo ni pametno odločiti za tattoo, saj se moraš po tetoviranju kar nekaj časa izogibati soncu in bazenom. Khm. Razen če te bazeni ne zanimajo in se boš tetovirala na mestu kamor sonce ne posije.

3 Ne bodi škrta

Malo denarja, malo muzike. Malo denarja, tattoo, ki ti bo šel na živce vsak dan. DO KONCA TVOJEGA ŽIVLJENJA. Resno, tukaj ni smiselno šparati. Poišči priznanega tetoverja in po možnosti takšnega, ki ti bo pokazal slike svojih tetoviranih strank, da se boš lahko odločila ali je pravi zate. Imej v mislih, da vsak tetover ne obvlada vsake vrste tatooja. Eden ti bo prostoročno narisal neverjetno 3d zgodbo, morda pa ne bo znal ravno in lepo napisati štirih črk, za katere si želela, da izgledajo kot natisnjene.

4 Izberi pametno

Morda si zdajle na porodniški ali pa v službi, kjer si lahko tattoo privoščiš. Razmisli, ali bo vedno tako in ga daj na takšno mesto, da ga lahko po potrebi tudi zakriješ. Malo premisli tudi kako bo tattoo izgledal ko boš stara in tvoja koža ne bo več tako čvrsta. Da iz kakšnega metuljčka ne nastane vešča... 

5 Obraz pusti pri miru

Resno. 

 

 

%d bloggers like this: