Kam pospraviti vse igrače? Sama si se jih seveda že navadila, a ko pridejo gostje, jih nekaj hitro potisneš v predale, kakšno pod posteljo… Tukaj je 10 idej, da boš svoj dom končno lahko spravila v red – vsaj toliko, da bo izgledalo, kot da v njem živijo tudi odrasli.

Zabojnik na kolesih

Kupi ali izdelaj zabojnike in nanje pritrdi kolesa. na drugo stran pritrdi ročaj ali vrvico. Tako ne bo več izgovora, da je pretežko! Lahko pa se zgodi, da se bo malček od zdaj naprej raje igral z zabojnikom -vozičkom kot s svojimi igračami.

shranjevanje igrač v zabojnikih na kolesih

Platnen koš

V modernih, trendi sobicah so za shranjevanje vse pogosteje uporabljeni koši iz platna.

shranjevanje igrač košara iz blaga

Predelna stena ali knjižne police

Igrače na razstavi! Čudovit izgled sobice, ko so omarice lepo zložene, vsaka v svojem prostorčku. Ta postavitev zahteva nekaj vestnosti, saj igračk ne bo možno pospraviti v nekaj sekundah, ko bo zazvonil zvonec.

shranjevanje igrač knjižne police
Kje kupiti

Predelne stene in poličke najdeš v vsaki trgovini s pohištvom. Z njimi je zaslovela Ikea, tukaj pa je primer iz Slovenije:

Yisk: 60 €

Košare

Košare bodo zagotovo poskrbele za urejen videz. Zloži jih v omaro, pod posteljo, na police, kamorkoli!

shranjevanje igrač košare
Kje kupiti

Predlagam Kik, Yisk ali Tedi. Košare tam so lepe in nič slabše od svojih sester v dražjih trgovinah. Cena: od 2 € dalje.

Kletka

Ustvari kletko za plišaste igrače! Dragi naj pripravi ogrodje in zvrta luknje, skozi katere boš napeljala vrv ali elastiko.

shranjevanje igrač knjižne police

Klop s košarami

Narobe obrni knjižno polico (predelno steno)in v prostorčke zloži košare. Sešij blazino po meri ali pa na zgornjo stranico enostavno položi pisane okrasne blazine.

shranjevanje igrač klop s košarami

Shramba na steni

Na steno pritrdi košare, ali pa kar pisana plastična vedra.

shranjevanje igrač košare na steni

Mreža za žoge

Na steno namesti mrežo, v katero bo lahko tvoj športnik metal žoge. Lahko narediš takšno dizajnersko, za v sobico, ali pa bolj enostavno za v garažo.

shranjevanje igrač knjižne police
%d bloggers like this: