Velika črna škatla na steni? Pozabi!

Televizije postajajo boljše… in večje. Velik črn zaslon zdaj zaseda že dober del tvoje dnevne sobe in krade pozornost tistemu šopku tulipanov, ki si ga kupila včeraj. Za vse mamice, ki uživamo v lepem dizajnu in bi raje kakšno urico preživele v čudoviti dnevni sobi-ob branju knjige, prihaja rešitev!

Samsung bo kmalu lansiral novo linijo televizorjev, imenovano the Frame. Ko je televizor ugasnjen, ne vidite črnega zaslona in rdečega indikatorja na spodnjem delu. Televizor se spremeni v sliko!

Ne prehitevaj z idejo, da je to zgolj povečan digitalni okvir za tvoje fotografije, ki si ga nekaj let nazaj dobila za božička.

Ta 4K UHD zaslon se postavlja z najboljšo ločljivostjo, ki je trenutno dostopna na trgu. Ima učinkovit svetlobni senzor, ki razprši svetlobo tako, da se popolnoma prilagodi ambientu in res deluje zgolj kot ena izmed slik.

Izbirala boš lahko med več kot 100 različnimi umetniškimi deli (vštetimi v ceno televizorja).

Televizijo uokvirja prepričljiv lesen okvir, ki ga lahko zamenjaš z drugim, ki se bolj prilega tvojemu stilu.

Novinar revije Forbs zagotavlja, da je Frame zares prepričljiv. Da ne gre za dejansko sliko je ugotovil šele po tem, ko je na drugih (pravih) slikah opazil odsev svetlobe.

Cena še žal ni znana, televizor pa pride na tržišče to pomlad. 

%d bloggers like this: